A Szent Család oltalmának kérése gyermekeinkért

A Ferenc pápa által meghirdetett Szent József-év alkalmából meghívunk mindenkit, akinek szülői hivatása van, hogy a mellékelt ima elmondásával ajánljuk gyermekeinket a Szent Család oltalmába, lehetőség szerint egy szentmise alkalmával.
Ezt közösségben is megerősíthetjük 2021. március 19-én este, egy 19:00 órakor kezdődő online közös szentmise alkalmával, amelynek linkje az alábbi honlapon található: www.fokolare.hu/szeged
Ahhoz, hogy gyermekeink személyes párbeszédbe kezdhessenek Jézussal, be kell őket mutatnunk egymásnak, mint amikor egy barátunkkal tesszük ezt; de Isten megbízottjaként, szülőként, még nagyobb a felelősségünk.
***
Mennyei Atyánk! Köszönjük végtelen szeretetedet, hogy meghívtál a szülői hivatásra. 
Köszönöm Neked gyermekeimet: … (nevek felsorolása)! Eléd hozom most és teljesen Neked adom őket, Rád bízom lelkük fejlődését!
Jézusom, Te, aki itt a földön a Szent Családban éltél, vonzd magadhoz és szólítsd meg őket, hogy teljesen egy legyenek Veled! 
Szentlélek Úristen, kérünk, sugallataiddal vezesd gyermekeinket erkölcsi döntéseikben és lelkiismeretük fejlődésében, hogy Isten országának már itt a földön boldog munkásaivá váljanak, és szentek legyenek.
Mária, mennyei édesanyánk, aki szent Fiadat gondoztad itt a földön, gondoskodj gyermekeinkről is úgy, ahogy csak Te tudsz! Rád bízzuk őket, mindig fogd a kezüket, és vezesd őket Szent Fiadhoz!
Szent József, hűséges és biztonságot adó Édesapa, a gyengédség és az Istenre hagyatkozás példaképe! Járj közben gyermekeinkért, hogy ők is mindenek fölött szeressék és tiszteljék mennyei Atyánkat, és gyermekként engedelmesek legyenek szüleiknek.
Én, mint édesanya/édesapa felajánlom a gyereknevelés minden küzdelmét gyermekeim lelki javára!          
Ámen
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük