Ilyen volt a farsangi mulatság

Istennek hála idén a Bálint Sándor Művelődési Ház adott otthont a plébániai farsangi bálnak, ahol február 10-én a közösség apraja-nagyja együtt ünnepelt.

Az előkészületek már délután 2-kor elkezdődtek, Aradi Mártinak, Kószó Editnek, Ludányi Noéminek és a Sport & Life Party Service felszolgálóinak köszönhetően az asztalok ünnepélyesen megterítve és a terem ízlésesen feldíszítve fogadta a bálozókat.

Jáger Richárd igazgató úr és Attila atya köszöntője után moldvai táncokat tanultunk Véseiné Szőllősi Réka és Vései Luca vezetésével.

A finom vacsora után vonultak fel a maskarások. A zsűritagoknak (Ludányi Olga, Attila atya, Jáger Richárd és Orcsik Sándor) nem volt könnyű dolga a nyertesek kiválasztásában. Az első helyezett a Kullancsdroid (Gyekiczki Petike), a második a Kutya-macska barátság (Vései Luca és Boros Lilla), a harmadik Puskás Öcsi (Fodor Andriska), a különdíjas pedig az Oktáv (Brzozka-Szántó család) lett. Ezúton köszönjük a többieknek, Kiss Jázmin hercegnőnek, Hermione-nak, Keresztes lovagnak, Konyhalánynak, Super Mario-nak, Tigrisnek, Koboldnak is az ötletes jelmezeket.

A Szegedi Szülők Kórusa – Berényiné Ale Krisztina vezetésével, Lucz Ilona és Blahó Attila zongorakíséretével – idén is csodálatos dalokkal (California Dreaming, Sway, Ez itt az én hazám, a Szabadság vándorai, Hit the Road Jack) szerzett örömteli perceket, amelyet a közönség vastapssal köszönt meg. Szántóné Babika pedig számos egyházi hirdetéssel, gyermekszájnak köszönhető vicces történettel szórakoztatta a megjelenteket.

A tombolasorsoláson sok szép ajándék talált gazdára, a nagyértékű fődíjat (a kozmetikai kezelésekre szóló ajándékutalványát) Németh-Farle Mónika nyerte, ezúton is gratulálunk!

Köszönjük Jáger Richárdnak a szeretetteljes fogadtatást, a Sport & Life Party Service alkalmazottainak a kedvességet és a finom ételt, a Szent Jeromos csoportnak az elpakolásban nyújtott segítéget, a felajánlóknak a tombolatárgyakat! Hálás köszönet Kószó Editnek és Aradi Mártinak a szervezésért, Ludányi Olgának a tombola fődíjának felajánlásáért, Horváth Istvánnak a zenei szolgálatért, Erdődi Imrének a fotózásért!

Szeretettel várunk mindenkit jövőre is!

Bús Márti

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük