Názáreti Családtábor Sitkén

Idén nyáron a Názáret családcsoport 6 családjával a Sárvártól 8 km-re fekvő Sitkén töltöttünk el pár napot július 27-31-ig. A szálláshellyé átalakított két plébániai épületben kényelmesen elfértünk, a hozzá tartozó nagy kertben volt lehetőség a gyerekeknek focizni, szaladgálni, trambulinozni, a benti helyiségekben pedig pingpong, csocsó és biliárdasztal várta a gyermekeket, felnőtteket egyaránt.

A napok keretét a reggeli és esti imák adták, amelyen gitárral kísért taizé-i énekek, szentírási részek és elmélkedések hangzottak el. Az első két napon Attila atya is velünk tudott lenni, így ezeken a napokon szentmisét is tudtunk ünnepelni, amelyen a gyerekek lelkesen ministráltak. A második nap délelőttjén pedig Attila atya segítségével elmélkedtünk, gondolkodtunk és beszélgettünk együtt a házasság szentségéről.

A lelki töltekezés mellett persze nem mondtunk le a környék természet adta szépségeiről sem. A második nap délutánján kirándultunk Celldömölknél a Ság-hegyen lévő vulkánnál, a harmadik napon a Kőszegi-hegységben Írottkőnél átsétáltunk Ausztriába, valamint az utolsó előtti napon megnéztük a sümegi várat, ahol számos élmény várta a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Az utolsó napon lelkileg, fizikailag feltöltődve, közösségi élményekkel gazdagodva térhettünk haza. Mindezekért hálát adunk Istennek, és a plébániának is köszönjük a támogatást, mellyel segítette a családok részvételét.

Siklósné Pechan Szilvi

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük