Cönákulum Máriagyüdön

Országos Cönákulumon vettem részt a máriagyüdi kegyhelyen, ahol 2023. október 21-én 11 órakor Mayer Mihály ny. megyéspüspök tartott szentmisét.

Amikor megépült 2006-ban a Kalkuttai Szent Teréz templom, Kiss Imre atya és dr. Berkes Dezső testvérünk felkértek, hogy tartsunk legalább havonta egy cönákulumot. Hogyan is működik az imaóra korunkban, amikor a hit mély válságban van? A hit válságában, amit már a Szűz Anya is bejelentett Fatimában, és amely ma mind szélesebbé és súlyosabbá válik. Tévedések terjednek szerte a világban. Ebből ered az üzenetek állandó, aggódó, sőt bánkódó felhívása, hogy járjunk az igaz hit útján. Kövessük Máriát, a hűséges Szüzet és bízzuk rá magunkat.

Kívánom, hogy sokan ismerjék meg e nagyon fontos imaórát, amelyet a Szűz Anya Szeplőtlen Szíve biztos menedékében őriz minden nap.

Az imaóra időpontja a Kalkuttai Szent Teréz templomban minden hónap utolsó péntekén 16 órakor van és szentmisével zárul. Szeretettel várjuk a testvéreket minden szombaton 16 órakor a Mária Légió imára és az azt követő szentmisére is.

Ó, Mária édesanyánk, eljött már a Te órád, csak egy szót szólj Szent Fiadnál és megmenekül a világ! Rózsafüzér Királynője, légy a világ megmentője! Ajánlj minket Jézusodnak, Boldogságos Szűzanyánk! Ámen.

Veszelovszki Lászlóné Ancika

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük