(Június 15) – Családi nap a Teréz anya templomban

A plébániai közösségünket összekovácsoló családi napot tartunk a Teréz anya templomban és annak kertjében. A kisgyermekes családok már de. 9 órától részt vehetnek a Teréz anya templom kertjében színes gyermekprogramokon, amelyet a Teréz anya bölcsőde dolgozói készítenek elő. A papszentelést követően a felnőtteket déltől várjuk a Teréz anya templomba. A program közös ebéddel kezdődik (a meleg ebéd megrendelése miatt előzetes jelentkezést kérünk a plébániai irodában).

Az ebédet követően, kb. 14 órakor „Krisztus szeretete sürget minket” (2 Kor 5,14) címmel Pálfai Zoltán, makói plébános atya készül, hogy előadásával felszítsa szívünkben a keresztény küldetéstudatot. Azt követően kiscsoportos beszélgetésekben oszthatjuk meg tapasztalatainkat.

A Teréz anya Családi Napot a 17 órai szentmisével zárjuk, melyben plébánosunk megáldja az idén kerek évfordulójukat ünneplő házaspárokat. Ennek előkészítése érdekében kérjük, hogy jelentkezzenek a plébániai irodában azok, akik 5, 10, 15, 20, 25, 30, és így tovább éve kötöttek egyházi házasságot (Újszegeden vagy bármely más templomban), és akik eljönnek erre a hálaadó szentmisére június 15-én.